România
Județul Cluj
Biblioteca municipală Turda


Invitație la activitate de creație ”O Poveste pentru Moș Crăciun”, ediția a XI-a, 2019

Dragi Copii,

      Moş Crăciun așteaptă cu nerăbdare și în acest an poveștile voastre ! Fiind un cititor pasionat și un mare amator de povești, e curios să vadă cât de mult citiți și cum s-a mai dezvoltat imaginația și creativitatea voastră de anul trecut. În acest an vă propune o temă pentru povestea pe care o așteaptă de la voi și anume: ”Poveste de iarnă cu un om de zăpadă și un fulg de nea.”

       Compuneți povestea şi aduceţi-o la una din secţiile pentru copii ale Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu”, la cea din centru - Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani - str. Tineretului nr.6 (la parterul clădirii fostului internat din curtea liceului Liviu Rebreanu), până în data de 29 noiembrie 2019.

       Folosiți-vă imaginația și nu copiați nimic din cărți sau din texte aflate pe internet ! Puteţi să împodobiţi povestea şi cu desene şi nu uitaţi să vă scrieţi numele, clasa şi şcoala la care învăţaţi. O să vă ținem la curent cu lista premianților care va fi comunicată fiecărei școli participante până în 6 decembrie. Vă aşteptăm !